LOADING

Type to search

Företagande

Daniel Stolt i Forshaga och drivet bakom framgången

Share

Daniel Stolt är uppväxt i en företagarfamilj där hans pappa har drivit egna företag under hela Daniels uppväxt. Hans morfar var likadan, han var nämligen en av grundarna till Assistancekåren och har varit ordförande och VD för Assistancekåren i Sverige från att det startade i början på 90-talet. Hans morfar gick i pension för ett par år sedan.

Stolt har en bakgrund inom sjukvården men valde att byta inriktning och började som verksamhetschef på ett fönsterputsföretag. Efter detta så kände han för att starta något eget och drog därför igång under hösten 2019 ett eget företag inom bland annat städning, sanering och golvvård.

För många kan det vara underligt att be om städtjänst. Men i själv verket är det underskattat och oftast så erbjuder städfirmor dem flesta tjänsterna som kan gynna dig och ditt hem. Städkompaniet i Karlstad arbetar med helhetsleverantör och gör allt ifrån golvvård och fönsterputs till sanering och byggstädning. Genom Städkompaniet ingår alltid ett kostnadsfritt hembesök där specifika önskemål diskuteras och förklaring till tjänsterna ges. Daniel Stolt som driver Städkompaniet i Karlstad har sin rötter i Säffle men bor numera i Forshaga med sin familj. Företaget har idag blivit en stor framgång för Daniel och företaget fortsätter att växa och expandera.