LOADING

Type to search

Företagande

Pontus Warholm – Framgångsrik mäklare i Stockholm

Share

Pontus Warholm är en framgångsrik fastighetsmäklare i Stockholm. Han jobbar hos Fastighetsmäklarna som har Sveriges nöjdaste kunder inom fastighetsbranchen. Pontus har ett gott rykte, hög kompetens och brinner för att hjälpa de som vill sälja eller köpa fastigheter i Stockholm. Pontus Warholm har varit mäklare sedan 2005 och har fått mycket beröm från både tidningar och kollegor om sina framgångar. Pontus var med på en lista från 2015 där de mäklare som har sålt mest i Sverige var listade.

Pontus Warholm mäklare växte upp i Stockholm och har så länge han kan minnas haft ett stort intresse för stadsmiljö, byggnader och hus av alla möjliga slag. Detta ledde till att han senare blev fastighetsmäklare, sitt drömjobb. Pontus gick på Bromma gymnasium där han märkte att det fanns ett behov av mäklare som lade stor vikt på vad kunderna tyckte och därmed kunde visa dem vägen till att göra bra affärer. Efter gymnasiet läste Pontus fastighetsaffärer på Stockholms och Karlstads universitet. Där fick han lära sig allt som hade med fastighetsaffärer att göra.

Pontus Warholm bor idag tillsammans med sin sambo och två barn i Stockholm. Han har ett stort intresse av sport, finans och psykologi. På vintern reser han gärna till varmare platser, men på sommaren fördrar han just den svenska sommaren.

Leave a Comment