LOADING

Type to search

Företagande Hälsa Sverige

Få ett snabbare sinne med Nootropics

Share

Har du någon gång hört talas om nootropics eller nootropika?

Nootropics är ett samlingsord för syntetiska substanster som används till att förbättra människans mentala förmågor. Under de senaste åren har nootropics blivit allt mer populärt bland atleter, entreprenörer och studenter som behöver just den där lilla extra boosten så att de orkar med. Ända sedan civilisationens början har människan använt sig av örter för att förbättra hjärnans funktioner. Hos Reachgenius hittar ni många olika sorters nootropika beroende på vad du är i behov av. Det finns vissa nootropics som är klassificerade som läkemedel i Sverige av Läkemedelsverket, dessa säljs inte av Reachgenius. Hos Reachgenius hittar ni endast receptfria lagliga nootropics som har de tillstånd som behövs från berörda myndigheter.

Några av de allra vanligaste nootropics är Noopept, Bromantane, Phenylpiracetam & Modafinil. De har alla lite olika egenskaper och användningsområden.

Noopept

Noopept är en stack, som betyder att den innehåller flera olika preparat. Noopept ger en boost till din mentala energi samt förbättrar minnet och inlärningsförmågan. Noopept passar väldigt bra för den som studerar och effekten av Noopept börjar kännas efter redan ett par minuter.

Bromantane

Bromantane är välkänt för att förbättra användarens rörelsekoordination samtidigt som den ökar din energinivå.

Phenylpiracetam

Phenylpiracetam är en nootropika som ökar din motivation, minne, kognition och stresstålighet.

Modafinil/Fladrafinil

Fladrafinil är nära besläktad med Modafinil och hjälper människor att förbättra hjärnans funktioner genom att påverka fokus, minne och kognition. Fladrafinil påverkar även det centrala nervsystemet och hjälper till med att förhindra återupptaget av dopamin i hjärnan. Detta hjälper till med att hålla dig vaken och förhindra sömnighet. Hos Reachgenius hittar ni modafinil i Sverige

Leave a Comment