LOADING

Type to search

Företagande Sverige

Appen FYNDIQ SuperBilligt läggs ner

Share

Mobil appen FYNDIQ SuperBilligt kommer att läggas ner då nerläggningen har varit planerad länge.

Dinesh Nayar som är grundare för Fyndiq AB säger att drivandet av varumärket Superbilligt var aldrig tänkt som att det skulle vara en stor del i deras resa. Fyndiq skulle kunna bli ett nytt varumärke om man tittar på hållbarhet, men det finns intressanta tankar om hur blockchain skulle kunna användas för att visa upp transparens i alla leverantörled. Dinesh Nayar vill inte i övrigt berätta mycket mer om framtidsplaner.

Målet med appen Superbilligt var bara att samla in data och testa den tekniska plattformen som bolaget byggde upp. Superbilligt var inte heller en flopp då på sexmånader hade Fyndiq Superbilligt över en halv miljonlevererade paket och hade blivit hälften så stora som Wish i Sverige.

Dinesh Nayar fortsätter med att säga att detta är ytterligare ett steg i riktningen av den plan som ligger för att bryta ut YDBsom är bolaget bakom superbilligt från Fyndiq. De söker investerare som delarderas tanke om att planeten skulle må bättre om både Wish och Wish konkurrenter skulle försvinna.

Mer om varför det skulle vara bra för planeten om wish inteskulle existera hittar du här: Breakit-5 saker att tänka på innan du köper på wish

Tags:

Leave a Comment