LOADING

Type to search

Hus & Hem

Entreprenadbesiktning i Stockholm

Share

Behöver du någon som kan utföra en entreprenadbesiktning i Stockholm? Då ska du ta kontakt med Mats Forslund Konsult AB för ett professionellt utförande. För med över 30 års erfarenhet i branschen kan du vara säker på att arbetet kommer utföras med kvalitet och kunden i fokus.

Men vad är en entreprenadbesiktning egentligen? Jo det är en besiktning som genomförs för att säkerhetsställa att byggnaden följer alla kontrakt och branschregler. Detta sker när byggherren slutfört ett projekt för att man ska kunna hitta eventuella fel och brister. Om då några fel skulle hittas kan byggherren åtgärda dessa innan projektet avslutas. Detta görs också för att man ska vara helt säker på vems ansvar det är att åtgärda dessa fel och briser.

För att du som kund ska kunna känna dig så säker som möjligt kollar man igenom alla kontrakt, ritningar och beskrivningar för att se så allt stämmer och är gjort enligt överenskommelsen.

Mats Forslund Konsult AB erbjuder även många andra tjänster som exempelvis projektledning, energioptimering och entreprenadbehandlingar. Detta gör dem till det självklara valet när du behöver hjälp inom dessa områden.

Previous Article