LOADING

Type to search

Mode

Få de snyggaste öronpiercingarna i Stockholm

Share

Vill du utföra en öronpiercing, men vet inte var du ska börja? Nu kan du få hjälp med de bästa öronpiercingarna i Stockholm. Oavsett om du vill utföra piercing i näsan eller öronen finns det så många alternativ av piercingar och örhängen. Alltifrån Hoops, Huggies och olika Labrets till mer klassiska örhängen med sömlösa öglor samt andra snygga ear cuffs. Du kan enkelt hitta det som passar din stil.

Varför du bör välja en professionell utförare för din nya öronpiercing 

Om du vill ha en säker och effektiv piercingupplevelse rekommenderas det att du besöker en professionell piercare. Se till att den som ska utföra din öronhåltagning i Stockholm är professionell och har lång erfarenhet. En professionell piercare har dessutom det verktyg och färdigheter som krävs. Både för att förbereda din hud ordentligt samt för ett rent utförande.

De vet också hur djupt de ska gå när de för in smycken i huden. Detta kan minska irritation, smärta eller andra komplikationer som kan uppstå på grund av en felaktig teknik. Dessutom kan proffsen guida dig genom instruktioner för eftervård. Samt svara på eventuella frågor eller funderingar som dyker upp under din session.  

Alternativ för din öronpiercing ronpiercing 

När det gäller att bestämma vilken typ av piercing du vill ha gjord finns det flera alternativ. Om du föredrar något mer subtilt men ändå stilfullt kan små nitar eller hålor vara perfekt för din smak. 

Om något mer dramatiskt är vad du letar efter kan du prova Hoops earrings och Ear cuffs eller öronmanschetter. Möjligheterna är oändliga beroende på vilket område av örat du vill ha piercingar. Alltifrån lobpiercingar hela vägen upp till traguspiercingar och många fler.

Efterbehandling vid öronhåltagning och piercing 

Oavsett vilken typ av piercing du väljer är det viktigt med rätt eftervård för att undvika infektion eller irritation. Se till att du efter att ha blivit piercad, tvättar händerna noggrant innan du rör området runt omkring piercingen med enbart rena händer. 

Se dessutom till att inte rotera smyckena för mycket eftersom detta kan orsaka onödigt skada på området runt omkring. Samt även förlänga läkningstiden om det görs för ofta innan det har läkt ordentligt.

Kontakta en professionell om det finns några tecken på infektion, som exempelvis rodnad eller svullnad och utflöde från håltagningen. Eftersom de kommer att kunna ge råd om hur man bäst behandlar det snabbt och säkert utan att ytterligare skador uppstår.  

Öronpiercings kan vara snyggt som ett estetik inslag. Med ett par snygga örhängen kan du variera din stil på ett moderiktigt sätt. Det finns vackra smycken i många olika prisklasser. Välj alltid säkra smycken dina piercingar smycken av högsta kvalitet. Dessa är oftast av ett betydligt bättre material än många billigare alternativ.

Med så många tillgängliga stilar och alternativ för placering finns det något för alla. Vill du ha hjälp med piercing och öronhåltagning i Stockholm? Vänd dig då till ett proffs som vet precis hur din piercing ska utföras. Det finns många olika placeringar av piercingar.

Funderar du på en piercingplacering och vill ha mer inspiration? Du hittar mer om Lobe, Second & Upper Lobe, Helix, FlatRook, Forward Helix, Daith, Tragus och Conch piercing placeringar hos exempelvis ennuiatelier.com