LOADING

Type to search

Nyheter Företagande

Få hjälp med däckbyte och hjulinställning på Gotland

Share

Om du letar efter ett ställe där du kan få dina däck utbytta eller söker förvaring på däckhotell, kanske till och med dina nya sommardäck balanserade och få bilens hjulinställning justerade. Befinner du dig på Gotland och i Visby så finns det några företag som utför detta men oftast bara med ett fåtal av tjänsterna. Du kan också hitta tjänster för däckbyte och hjulinställning, på några av de större bensinstationerna på ön om det skulle hända något på din rundtur.

När du ska välja däckverkstad är det viktigt att ta hänsyn till saker som pris, tjänstekvalitet och bekvämlighet. Om du är ute efter bästa möjliga erbjudande är det värt att kolla in flera verkstäder innan du fattar ett beslut. Hos Åströms Sanda kan du få hjälp med helheten om din däckhantering som exempelvis balansering, byten, däckhotell samt om du behöver köpa nya sommardäck eller vinterdäck.

Entreprenadmaskiner att hyra när du vill renovera sommarstugan

Du kan även boka upp dig på en så kallad dumper, lastbil, släpkärra, padda eller minigrävare för uthyrning på Gotland vilket är perfekt om du ska utföra renoveringar på ditt sommarställe eller hus. Har du fått problem med traktorbatteriet, lastbilsbatterier eller motorcykelbatteriet så kan verkstaden hjälpa dig med detta med.

Besöker du ön så kan det vara bra att känna till vart du ska ringa, och då är det bra att känna till någon som har en bredd i sin verksamhet. På så sätt kan du enklare skaffa de kontakter du behöver och bygga vidare på nätverket som öbo. Det finns bara en handfull av verkstäder och däckhotell på ön.

Oftast är det den breda servicen som till sist avgör hur frekvent man blir som kund. Priserna brukar inte ofta skilja sig så mycket åt och det kan många gånger vara smidigare att beställa hela arbetet direkt från verkstaden istället för via en nätbutik.