LOADING

Type to search

Hälsa

Fördelar med att välja en privat gynekolog

Share

Det finns stora fördelar med att välja en privat gynekolog och barnmorskemottagning i centrala Vasastan i Stockholm. På en privat barnmorskemottagning i Vasastan kan du utföra ditt cellprov och välja ut exempelvis en spiral som preventivmedel. Du kan även utföra vaginalt ultraljud, utföra NIPT test och få hjälp med dina mödravårdsfrågor på ett mer personligt sätt.

Det kan vara extra fördelaktigt att besöka en privat barnmorskemottagning och privat gynekolog när du till exempel ska välja ut olika preventivmedel som p-stav, p-plåster, p-ring, p-piller och p-spiral. Det kan även vara vid utprovning av ett pessar eller för andra preventivmedelsfrågor. Hos en privat klinik får du ett professionellt och personligt bemötande som är helt anpassat utifrån dina specifika behov.

En privat barnmorskemottagning och en privat gynekolog erbjuder många fördelar jämfört med offentliga kliniker. Här är bara några skäl till varför du bör överväga att göra ett byte:

 • Du kommer att få en individuellt anpassad vård hos en privat barnmorskemottagning.
  På en privat gynekolog och barnmorska kan du bygga upp en relation med din gynekolog eller barnmorska. På så sätt lär de känna dina unika hälsobehov och kan ge dig bästa möjliga vård.
 • Du kommer att ha mer kontroll över din vård hos en privat barnmorska och privat gynekolog.
  På en privat klinik kommer du att kunna välja din egen gynekolog eller barnmorska. Du kommer också att ha större kontroll över vilken typ av vård du får. Om du till exempel vill ha en naturlig förlossning kan du hitta en vårdgivare som har erfarenhet av denna typ av förlossning.
 • Du kommer att få mer integritet hos en privat barnmorskemottagning.
  Eftersom privata kliniker inte är lika trånga som offentliga kliniker kan du diskutera känsliga ämnen med din vårdgivare utan att känna att alla lyssnar.
 • Du kan i bästa fall få kortare väntetider hos en privat gynekolog och barnmorskemottagning.
  Privata kliniker är inte lika upptagna som offentliga kliniker, så du kanske kan få en tid tidigare.
 • Du kan få mer flexibla tider hos en privat gynekolog och privat barnmorskemottagning.
  Privata kliniker och mottagningar erbjuder ofta möten utanför de normala öppettiderna för att bättre passa patienternas scheman.

Det finns många fördelar med att välja en privat gynekolog och barnmorskeklinik framför en offentlig klinik. Du får individualiserad vård, har mer kontroll över din vård, åtnjuter större avskildhet och kan till och med dra nytta av kortare väntetider och flexibla tider för tidsbokning.

Flexibelt och tidsbesparande med en privat gynekolog i Vasastan

Om du söker gynekologisk vård av hög kvalitet ska du inte åka mellan olika mottagningar för att få rätt hjälp. Hos en privat gynekolog i Vasastan får du effektivt rätt hjälp direkt.

Utför ditt gynekologbesök enklare och besök en privat gynekolog och barnmorskemottagning i Stockholm vid ditt nästa cellprov eller gynekologbesök. Du kan då utföra dina gynekolog och mödravårdsbesök på ett enklare och mer tidsbesparande sätt. Framförallt genom att barnmorskemottagningen och den privata gynekologen är centralt placerat mitt i Vasastan i Stockholm.