LOADING

Type to search

Hälsa

Magiska kristaller för hälsa och välbefinnande: Agat, Amazonit, Ametist

Share

Tror du på kraften hos magiska kristaller? Många gör det! Kristaller har använts för att läka och främja välbefinnande i århundraden. Varje kristall har sina egna unika egenskaper som kan bidra till att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. I den här artikeln kommer vi att lära oss mer om tre av de mest populära magiska kristallerna: Agat, Amazonit och Ametist.

Agat

Agat är en typ av kvarts som finns i många olika färger. Den sägs vara en mycket jordande och stabiliserande kristall. Agat används ofta för att hjälpa till med ångest och stress. Den sägs också vara till hjälp vid matsmältningsproblem.

Amazonit

Amazonit är ett blågrönt mineral som sägs vara mycket lugnande. Den används ofta för att hjälpa till med sömnlöshet och ångest. Amazonit sägs också vara till hjälp för strupchakrat, vilket kan förbättra kommunikationsförmågan.

Ametist

Ametist är en lila sort av kvarts som sägs vara mycket skyddande. Den används ofta för att hjälpa till med missbruk och dåliga vanor. Ametist sägs också vara till hjälp för kronchakrat, vilket kan förbättra mentala klarhet och fokus.

Kristaller går att bära i olika former

Många människor gillar att bära kristaller i form av halsband och armband. Detta är ett utmärkt sätt att hålla kristallerna nära kroppen och låta deras egenskaper hjälpa dig. Agat, amazonit och ametist är alla populära kristaller att bära som smycken. Du kan hitta kristallhalsband och armband i många olika butiker, eller så kan du göra dina egna. Du hittar alla dessa kristaller och smycken på Sun Angel Creations.