LOADING

Type to search

Hus & Hem

Mumin säsongsservis för mysiga fikastunder

Share

Nu du enkelt kan duka upp med mysigt porslin som exempelvis Mumin säsongsservis. Det finns något speciellt med att duka upp till kalas eller en spontan fikastund. Festligheter är aktiviteter som vi ofta förknippar med väldigt speciella tillfällen, men det behöver faktiskt inte vara på det viset.

Genom att duka upp med lite extra omsorg kan vi göra vardagsmiddagen till något extra. Men tänk vad du kan göra dukningen mer speciell med en säsongsservis från Mumin. Du kommer göra ett större intryck på dina gäster mer än vad du kommer att uppnå med något annat porslin. Nu kan du lära dig mer om hur du kan duka upp med mysigt säsongsbetonat finporslin från Mumin.

Säsongsservis från Mumin – Duka upp med Mumin i fokus

  1. Börja med prydnadstallrikar. Prydnadstallrikar är ett utmärkt sätt att lägga till en extra touch av elegans och stil till din dukning. Dessa tallrikar är ofta mindre än vanliga middagstallrikar och kan användas som en bas för en snygg uppläggning. Försök att leta efter prydnadstallrikar och Mumin säsongsservis, gärna i en matchande färgskala för en enhetlig look.
  2. Välj rätt servetter. Servetter kan göra en stor skillnad i hur en dukning känns. Om du vill ha en klassisk och tidlös look, välj vita servetter. Men om du vill lägga till lite färg och personlighet kan du välja servetter i matchande toner eller mönster. Se till att välja servetter av hög kvalitet för att ge en mer lyxig känsla.
  3. Använd vackra glas. Glaset är en annan viktig detalj som kan förbättra din dukning. Försök att välja glas i en färg eller stil som matchar din övriga dukning. Tänk på att inte bara begränsa dig till vinglas – det finns många olika typer av glas som kan användas under en måltid.
  4. Använd unika bestick. Bestick är en annan detalj som kan ta en dukning från vanligt till extraordinärt. Fundera över vilket slags bestick som skulle passa din stil och tema. Det finns många olika alternativ såsom guld- eller kopparfärgade bestick, bestick med trähandtag, eller bestick med mönster.
  5. Lägg till blommor. Blommor kan verkligen få en händelse att känna sig mer speciell och elegant. Försök att välja en bukett som matchar din övriga dukning och placera den på ett centralt ställe på bordet. Glöm inte att ta bort blommorna när det är dags att äta – det kan annars bli svårt att se över bordet!

Att duka upp med mysigt Mumin säsongsporslin kan verka som en svår uppgift, men det är faktiskt väldigt enkelt. Genom att lägga till några enkla detaljer som prydnadstallrikar, vackra glas och unika bestick kan du förvandla en vanlig dukning till något speciellt. Glöm inte bort blommorna också – de kan verkligen lyfta hela stämningen i rummet. Så nästa gång du vill göra vardagsmiddagen lite extra, följ våra tips för att duka upp med mysigt porslin!