LOADING

Type to search

Företagande Hus & Hem

Skärgårdstransporter i Mälaren

Share

Behöver du båttransport i Stockholm till din sommarstuga i skärgården? Eller hjälp med projekt som återvinning till sjöss, när du renoverar ditt skärgårdshus? Du kan få hjälp med återvinning till sjöss och transporter med lastbåt, fraktfartyg eller flyttbåt i skärgården med det som kallas skärgårdsflytt. Det kan vara svårt att hitta en entreprenör som har en kranbåt och kan lägga ut bojen i Mälaren för att säkert förtöja båten.

Om du har sommargäster utan båt kan du boka en båttaxi eller sjötaxi i Stockholm och få transport i Stockholms skärgård. Skärgårdsjouren ordnar sjötransporter i Stockholms skärgård, till exempel Vaxholm och Österåker samt kan även fungera som öfrakt och kustbud.

Sjötransporter på smidigaste sätt över hela Mälaren

Skärgårdsjouren är ett transportföretag med verksamhet i Stockholms skärgård och Mälaren. De erbjuder en rad olika tjänster, bland annat transport av gods, båttrailers och grus, sand och jord. De har även en praktisk kranbåt och kan hjälpa dig med bojutläggning och annat som kan vara svårt med vanlig båt.

Fördelarna med att välja sjötransporter inom Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är en grupp av 24 000 öar och holmar som ligger i den inre delen av Östersjön. Skärgården är ett populärt turistmål på grund av sin naturskönhet och används även för rekreation. Dessutom är skärgården en viktig transportknutpunkt för varor och människor.

Sjötransport är ett viktigt transportsätt i Stockholms skärgård. Det finns flera färjerederier som bedriver trafik mellan fastlandet och öarna. Dessutom finns det flera båttaxi-tjänster som erbjuder transporter mellan olika öar.

De viktigaste färjeterminalerna i Stockholms skärgård ligger i Vaxholm och Österåker. Vaxholm ligger på fastlandet och här finns skärgårdens största färjeterminal. Österåker ligger på ön Österåker och här finns skärgårdens näst största färjeterminal.

Olika sätt att få hjälp med skärgårdstransport i Stockholms skärgård

I Stockholms skärgård finns det flera sätt att transportera gods och människor. Sjötransporter är en av de mest populära metoderna och det finns några olika alternativ för denna typ av transport. Båttransport är ett vanligt sätt att resa mellan öarna.

Flyttbåt är ett annat alternativ, och denna typ av transport är användbar för större föremål eller grupper av människor. Det finns också ett antal fraktbåtar som färdas i skärgården, och dessa fartyg kan transportera en mängd olika typer av gods.

Kustbud eller öfrakt är ett annat alternativ för dem som behöver transportera varor eller personer mellan öarna. Swepelago är ett företag som erbjuder denna tjänst, och de har ett antal båtar som kan användas för detta ändamål. Båttaxi ett utmärkt sätt att ta sig runt i skärgården.