LOADING

Type to search

Uncategorized

Snabba läkarintyg för lastbil, buss och taxi

Share

Håller du på att ta körkort för lastbil, bus eller taxi och behöver ett snabbt läkarintyg? Hos Läkarintyg Direkt får du giltiga och korrekta läkarintyg snabb i Stockholm! Läkarintyg Direkt samarbetar och har regelbunden kontakt med myndigheter och organisationer, vilket gör att du kan känna dig säker på att få korrekta papper! Läkarintyg Direkt är specialister på hälsobedömningar vid förnyelse av körkort för olika typer av fordon, försäkringar, sjöfart och lokförare.

I alla läkarundersökningar som Läkarintyg Direkt erbjuder ingår det alltid en grundläggande hälsoundersökning där de undersöker hjärta, lungor och blodtryck. Blodprover och urinprover tas vid behov. Med nära samarbete med provstationer i hela Stockholm, blir det enkelt och smidigt för dig att välja den provstation som passar dig bäst.

För dig som ska börja köra lastbil, buss eller taxi krävs det att du genomgår en läkarundersökning där en genomgång av din medicinska historia och ett syntest görs. Läkarintyg Direkt hjälper dig med Läkarintyg för Lastbil i Stockholm, Läkarintyg för buss i Stockholm och Läkarintyg för taxi i Stockholm.

Övriga intyg

Läkarintyg Direkt genomför många olika typer av läkarintyg i Stockholm. behöver du ett läkarintyg för adoption, nattarbete, adhd/aspergers eller en inställd resa är du välkommen till Läkarintyg Direkt! Gå in på våran hemsida och läs mer om våra olika intyg och boka en tid på vår klinik i Stockholm. Glöm inte att ta med dig din legitimation, glasögon (om du använder det) och en läkemedelslista om du regelbundet tar några.