LOADING

Type to search

Hälsa Företagande

VH assistans tillgodoser personlig assistans

Share

VH assistans verkar över hela landet och finns till för alla människor som behöver personlig assistans. Det är Veronica Hedenmark som startade upp företag på egen hand år 1997. Detta då hon hade som vision att enbart vara arbetsgivare åt sina egna personliga assistenter. Det var inte förrän efter ett tag där efter som det expanderade och blev så stort som det är idag.

Personlig assistans handlar om att få assistans i vardagen med saker som man normalt sett själv inte kan utföra. Detta kan vara allt ifrån att komma upp ur sängen på morgonen till att duscha och äta mat. Men det kan också vara så att personen behöver hjälp med att komma ut i vardagen eller för att fixa i trädgården och förflytta sig för att delta i olika aktiviteter. I grund och botten så är det du själv som bestämmer hur stöder ska se ut, det vill säga hur du vill att assistansen ska arbeta för att anpassa sig till dina behov dina mål med vardagen.

Förutom detta så är VH assistans det enda assistansbolaget som är ISO-certifierat inom samtliga tre standarder. Detta visar på att det utförs ett enormt arbete varje dag och jobbar mot en säker arbetsmiljö för både anställda och kunder.