LOADING

Type to search

Företagande

Bilder på dina barn & familj

Share

Om du är på jakt efter en fotograf i Stockholm som levererar fina bilder på dina barn och din familj. Hos Bejsjö Foto i Stockholm som ligger i gamla filmstaden i Råsunda är det lätt att hitta, nära till kommunala transporter och lätt att ta sig dit med bil. Fotograferingen sker i studion eller i det vackra närområdet eller kanske en plats som är speciell för just er.

Familjefotografering i Stockholm

Samla din familj för ett familjefoto på en plats som betyder något för just er, det kan vara i ert hem, utomhus på en vacker plats eller i en studio. Föreviga din familj på foto så att du senare i livet kan gå tillbaka och minnas hur det var, det kan även vara bra för ditt barn att få se bilder på när de var mindre.

Barnfoto i Stockholm

En av de roligaste sakerna för fotografer är barnfotografering då ingen sådan fotosession är sig lik. Att fånga ett barns leende, kramande syskon och den glädje hos barnen som busar med varandra är något väldigt speciellt, vilket gör fotograferingen väldigt roligt. Hos Bejsjö Foto väljer du själv var fotograferingen ska ske och det finns många bra platser att välja på i närområdet.

Om Bejsjö Foto

I gamla filmstaden i Råsunda ligger Bejsjö Foto vars fokus är att kunderna ska vara nöjda med resultatet. Innan en fotosession går ni igenom de önskemål och behov ni har för fotograferingen.

Leave a Comment