LOADING

Type to search

Företagande Sverige

Christer Hernestig – En driven och innovativ affärsman

Share

Christer Hernestig är van vid att snabbt lösa problem och få resultat långt över förväntningarna. Med sitt stora intresse i ökade intäkter inom nya digitala affärsområden. Christer är en driven och innovativ affärsman som är specialiserad på abonnemangstjänster och har under sitt liv byggt upp många stora tjänster med många kunder och en god lönsamhet.

Christer Hernestig är en strategisk ledare och en beprövad visionär med en erfarenhet på över 20 år inom media, telekommunikation och internet. Dedikerad till att upprätthålla ett rykte byggt på professionalism, ledarskap, kompromisslös beslutsamhet att göra affärsstrategier till resultat.

Christers har en stor passion att göra världen till en bättre plats. Han använder sin passion för att fylla på sin drivkraft och få alla saker gjorda.

Ett par av Christers största framgångar är att han lanserat världens första 3g-radio, lanserat ett webbradio-nätverk i Norden, startat första tjänsten för film i mobilen i Sverige samt byggt upp ett stort antal företag med internet, media och telekom-produkter.

Leave a Comment