LOADING

Type to search

Företagande

Daniel Stolt egen företagare från Forshaga

Share

Daniel Stolt är uppvuxen i Säffle med sin företagarfamilj men är numera bosatt i Forshaga. Där bor han i en villa tillsammans med sin fru och deras dotter samt en liten hund. Han har sin bakgrund inom sjukvården med valde senare i sin karriär att byta inriktning vilket ledde till slut med att han starta ett eget företag.

Hans uppväxt i en företagarfamilj har hjälpt honom mycket med att kunna bli egen företagare, dels för att han är uppvuxen med en pappa och morfar som har stor erfarenhet av att drivna egna företag. Hans morfar var en av grundarna av Assistancekåren och han har varit både ordförande och VD för Assistancekåren i Sverige i ungefär 20 år. På grund av Stols bakgrund och uppväxt så har han haft det lätt att starta och driva ett eget företag, det vill säga det har inte varit svårt att den övergången från att vara anställd till att driva eget företag.

Daniel Stolt driver ett eget företag, nämligen Städkompaniet Karlstad. Städkompaniet erbjuder städtjänster så som flyttstädning, trappstädning, fönsterputs, sanering och mycket mer. Företaget jobbar med en solid värdegrund vilket betyder att dem jobbar med att alla ska känna sig respekterade oavsett om det är personal eller kunder. Dem behandlar alltid kunder och personal med respekt, medkänsla, punktlighet och engagemang.