LOADING

Type to search

Teknik

Så lyckas du med ditt event

Share

Ett evenemang är en större tillställning medans ett event oftast arrangeras kortvarigt. Företag eller andra verksamheter använder ofta olika evenemang där de bland annat kan bjuda in kunder och leverantörer. Evenemanget bör fungera som en utgångspunkt för att presentera värden och idéer i syfte att påverka deltagarna och öka deras förståelse. Det kan relateras till värdet på produkten eller vilka värden och framtidsplaner företaget eller organisationen har. Evenemanget inkluderar också kommunikation, kombination av olika typer av kontakter och vidarebefordran av ett meddelande.

En händelse som organiseras av ett företag kallas vanligtvis ett företagsevenemang. Förutom att endast fokusera på marknadsföring och kontakter inkluderar företagsevenemang också någon form av underhållning samt mat och dryck.

Många event använder sig av någon form av skärmar för att spela upp reklam, videoklipp eller vad det än kan vara. IMvision erbjuder LED skärm specifikt till evenemang oavsett om det är stort eller litet. Behöver du hyra LED skärm så erbjuder IMvision detta, de har även mobila led skärmar och led skräm som fungerar utomhus. Vilket gör att dem är en perfekt lösning för alla typer av event, inomhus som utomhus. Deras LED skärmar finns i en mängd olika storlekar och typer vilket gör att det går att skapa en unik LED lösning för just ditt event.