LOADING

Type to search

Ekonomi

David Ingemansson om framgången

Share

Jag ville verkligen jobba här på banken och när det blev en plats ledig så sökte jag direkt.” – David Ingemansson

David Ingemansson är en kille med rötter från Öland, i Mörbylånga för att vara mer exakt. Ingemansson startade sin karriär efter att ha tagit utbildning inom fastighetsingenjör och tagit en kandidatexamen på Luleå Tekniska Universitet som fastighetsmäklare. Karriären började på Fastighetsbyrån i Stockholm där han jobbade som fastighetsmäklare i nästan 3 års tid innan han gick vidare till Länsförsäkringar i Stockholm. På Länsförsäkringar jobbade han med ekonomisk rådgivning på telefonbanken. Denna vistelse blev kortvarig och det dröjde inte mer än 5 månader innan han var Plus Bolån och då som bolånerådgivare. Här jobbade han i lite över 1 år innan han var återigen tillbaka på Fastighetsbyrån som fastighetsmäklare. Återigen efter nästan 3 års tid så drog även flyttlasset med, den här gången hem till Öland.

Nu mera så jobbar David Ingemansson som privatrådgivare på Ölands Bank. En stor anledning till varför han flyttade tillbaka hem från Stockholm var för att bo nära sin familj och känna lugnet på ön. Ingemansson är en familjär person som gärna föredrar det lugna och harmoniska framför det kaotiska och den hektiska miljön som Stockholm är kända för.

Vad är det bästa med att vara privatrådgivare?

David Ingemansson gillar friheten under ansvar och ser det som ett sätt att utvecklas. Han ansvarar för att hjälpa sina kunder på bästa sätt och får planera ut efter sina egna förutsättningar vilket gör att han kan boka in möten när det passar han själv och kunderna.

Vem är David Ingemansson som person?

Förutom att vara en familjär person så är hans stora intresse fastigheter och han följer branschen slaviskt. En annan stor passion i livet förutom fastigheter är resor och uppleva nya saker. Andra fritidsintressen är jakt, fiske och motorsport som är favoriterna.