LOADING

Type to search

Företagande Sverige Teknik

Elinstallationer i Stockholm

Share

I den tid vi lever i nu fylls våra hem med allt mer avancerad teknik som exempelvis tele, el och data. Vi bli allt mer beroende av elektriska installationer och det krävs allt mer specialkunskaper hos elektriker i Stockholm. Midcraft är en Elfirma i Stockholm har breda kunskaper och erfarenhet inom just branschen för elinstallationer. Midcraft hjälper er med ett flertal olika tjänster inom elinstallationer såsom tele, data, fiber, porttelefoner, KNX, energioptimering, solcellsanläggningar, elbilsladdare och mycket mer.

Datanätverk

Installation av datanätverk är något som Midcraft hjälper till med då deras installatörer är certifierade för installationer av EXCEL som är deras huvudleverantör för data och fiber. Med sitt breda utbud av material av högsta kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris lämnar de även ett imponerande 25 års garanti på arbetet vilket är högre än branschpraxisen som ligger på 15 år.

Elbilsladdare

Som fastighetsägare är det väldigt viktigt att hålla fastigheterna uppdaterade med allt från en bra internetuppkoppling till elbilsladdning i Stockholm. Med en växande popularitet av elbilar blir elbilsladdare allt mer efterfrågat hos fastighetsägare. Elbilsladdare kommer att ha en avgörande roll för utvecklingen av din fastighet inom en snar framtid. Installation av elbilsladdare erbjuds inte bara till fastighetsägare, utan även till privatpersoner där populariteten växer även där.

Renovering- och byggprojekt

Midcraft hjälper dig med skräddarsydda lösningar till ditt renovering- eller byggprojekt ända från planeringsstadiet. Midcraft hjälper er med rådgivning, planering, rekommendationer för att ni ska få bästa möjliga ekonomi-miljö utfallet för projektet.

Leave a Comment