LOADING

Type to search

Hälsa

Få hjälp med muskelvärk efter träningen.

Share

Flowlifesweden

Att hålla sig i form och träna är viktigt för att man ska ha ett hälsosamt och nyttigt liv med med träning så kan dåliga saker också komma. Som exempel muskelvärk och knutor men nu är det slut med det. Med Flowlifesweden´s produkter så kommer du återhämta och känna dig mycket bättre mycket snabbare än vanligtvis. Med deras massage produkter så kommer du återhämta dig mycket snabbare än vanligt och vara mycket mjukare i kroppen.

Massagekudde

Deras massagekudde är inspirerad av sportmassage och är utvecklad för att enkelt mjuka upp kroppen och musklerna. Massagekudden är helt trådlös så den fungerar enkelt för hela kroppen. Den är enkel att att med sig vart man än ska för att den är uppladdningsbar och trådlös. Massagekudden har även infravärme som hjälper till att stimulera och mjuka upp musklerna.

Foam Roller

Flowroller är en annan produkt som är väldigt enkel att använda och ta med sig vart man vill med hjälp utav sin trådlösa och uppladdningsbara design. Flowroller är en uppgradering från den äldre vanliga foam roller. För att uppgradera foam rollern så utvecklade man en vibrationsteknik med många olika funktioner så det passar just dig. Dessa vibrationer kan värma upp, aktivera och återhämta dina muskler vilket gör denna produkt användbar i många områden.

Fotmassage

Har du ont i fötterna efter jogging rundan eller vill du bara ta hand om dom lite extra bra så är Flowfeet fotmassage rätt produkt för dig. Flowfeet får igång blodcirkulationen och masserar fötterna. Det finns tre olika program och styrkor som kramar och värmer fötterna. Floowfeet har både luftrenare och tvättbar insida för att lätt kunna hålla den ren. Så säg hejdå till ömma fötter och köp Flowfeet fotmassage.

Så med Flowlifesweden´s hjälp så behöver du aldrig mer ha ont och vara öm i musklerna efter träningspasset. Alla produkter är av högsta kvalitet och har 30 dagars nöjd kund garanti för den bästa möjliga upplevelsen för kunden.

Leave a Comment