LOADING

Type to search

Företagande

Filip Bjensjö Diener – Sanningen om framgången

Share

Filip Bjensjö Diener examinerade sig från IHM Businesss School som projektledare inom IT. Sedan han tog examen så har han arbetat inom IT-branschen. En av hans styrkor är att han bygger starka relationer med vänner, kollegor och klienter. De viktigaste drivkrafterna för hans karriär är nya utmaningar och att bygga förtroendeförhållanden med rätt kunder för att ta dem till nya höjder. Filip Bjensjö Diener älskar nya utmaningar och är en del av växande företag. Detta ger också en brinnande passion att lyckas med företag och hjälper kunderna att nå maximal höjd.

Hans passionerade driv för att visa sitt bästa av sig själv och alltid söka nya utmaningar har varit en stor faktor till hans framgång. Detta har även gett honom en bra bild för vem han är genom hans nära kundkontakt.

Filip Bjensjö Diener är en person som föredrar att presentera sig själv, vilket han tror ger en bättre bild av vem han egentligen är. Filip adopterades från Colombia när han bara var 30 dagar gammal. Filip bor nu i ett hus i Västra Frölunda med sin fru och barn. Filips största intressen är sport och idrott vilket han har hållit på med i hela sitt liv. I dagsläget utövar han crossfit 4-5 gånger i veckan.