LOADING

Type to search

Teknik Nyheter

Fördelar med LED ramp eller vanliga extraljus

Share

När du väljer LED ljus ramp så kan du börja med att titta på mer modellanpassade LED ramper. Du kan sedan komplettera med andra mer universella extraljus av den runda formen om det passar stilen bättre så brukar dessa finnas i extraljuspaket. Genom att använda ledramper så kan du integrera dessa lite bättre så att det inte sticker ut.

Om du exempelvis vill belysa från sidorna ute i terrängen. Då kan en LED ramp kunna täcka det bredare ljuset och vill du ha ett mer riktat ljus så kan en komplettering med en motorstyrd led lampa som du kan styra inne i fordonet med en joystick.

Bygg om ditt terrängfordon med kvalitétsdelar

Om du vill bygga om ditt terrängfordon måste du se till att du använder kvalitetsdelar. På lastatungt.se har vi ett brett urval av professionella delar som hjälper dig att få ut det mesta av ditt fordon.

Våra delar är tillverkade av material av högsta kvalitet och är utformade för att klara de hårda förhållandena vid terrängkörning. När du ska bygga om ditt fordon för terrängbruk så är det alltid till fördel att välja högsta kvalitéten. När du är ute i terrängen så vet du att reparationer inte är det man helst vill syssla med men om du behöver göra det så glöm inte att montera en bra takkorg på din takplattform.

Genom att välja den bästa kvalitéten så kommer du garanterat att slippa många av stoppen. Du kommer inte behöva modifiera och svetsa upp för att få ett fungerande fordon väl tillbaka på verkstaden. Du kan få rätt hjälp av proffs med att exempelvis välja rätt terrängdäck och hur du bäst ska ta hand om dessa. Det går även att få hjälp med att välja vilka fälgpaket du bör välja, då det kan vara speciella offroad fälgar, som du kan komma att behöva. Det gäller då att dessa klarar av det påfrestningar som krävs i terrängen.