LOADING

Type to search

Företagande Nöje Teknik Världen

Första vikbara smartphone är här

Share

Den första vikbara smartphonen är äntligen här!

Företaget ”Royole” har gjort en ny telefon som heter ”FlexPai” där man kan vika telefonens mitt för att få en mindre skärm eller bara dela upp det arbete man håller på med.

När du böjer telefonen så delas den upp i tre delar primära skärmdelen, säkundära skärmdelen och edgedelen.

Telefonen har redan börjats säljas i Kina och de första leveranserna till Europa och Nordamerika ska börjas skickas någon gång under december 2018. Startnings priset för telefonen ska börja på 1 388 Euro som är värt ca 14 300 kr och då får man 128GB minne om man vill ha lite mer minne finns det en variant där du får 256 GB istället och då kostar telefonen 1 539 Euro och det är ca 15 800 kr.

Då tekniken gör vad den har sagt så är det långt ifrån färdigt då operativsystem inte fungerar helt 100% och då de arbetar med att för bättre det så att det ska bli så bra som möjligt.

Företaget ”Royole” skapades 2012 och har sitt huvudkvarter i Kalifornien U.S.A med också ett kontor i Hong Kong i Kina. Då också fått en del globala utmärkelser för sin stora och snabba växt samt deras tekniska innovationer.

Royole har investerat ca 1.7 miljarder dollar på sina produkter och ligger upp med 5 miljarder via en mätning av ”crunchbase”.

Tags:

Leave a Comment