LOADING

Type to search

Hälsa

Hälsorobot som håller koll på din stressnivå

Share

När du har bråttom eller måste göra något viktigt kommer stressen att ge dig extra energi. Men om du är stressad eller stressad för länge kommer du att känna dig obekväm och på dåligt humör. Att ta en paus från stress är väldigt viktigt, men hur gör man det på bästa sätt i vardagen där man inte kan stå still? Ett stresstest kan visa när du är som mest stressad och ta reda på de faktorer som gör dig mest stressad. Mindtemps digitala hälsocoach kan visa dig hur du kan minska stress och därigenom förbättra arbetseffektiviteten och känna ett bättre liv.

Mindtemps stresstest består av 18 frågor som mätes din nuvarande stressnivå. I deras app kommer du sedan få uppföljning av din stressutveckling. Syftet är att på sikt sänka stressnivån och öka din personliga förståelse kring vad som gör dig stressad.

Vad kan stress bero på?

Stress kan bero på många saker men oftast så handlar det om något som måste utföras inom en viss tid som och som du vet är krävande eller fysiskt ansträngande. T.ex. en deadline på jobbet eller i skolan. Det kan också vara något som måste utföras i hemmet eller något ekonomiskt.