LOADING

Type to search

Hus & Hem

Handgjorda trämöbler hos Homezan

Share

Letar du precis som många andra efter ny inredning? Är det viktigt för dig att ha kvalitetssäkra och personliga möbler? På Homezan.se finner du exklusiva, handgjorda designmöbler tillverkade i naturmaterial, man har definitivt satsat på att erbjuda ett svenskt helhetskoncept inom möbel- och inredningsbranschen.

Homezan.se säljer unika trämöbler till kunder runt om i Sverige. Oavsett om du behöver möbler till inomhus eller utomhus kan Homezan erbjuda något för alla rum. Är onlineshopping av heminredning inte din grej har de en butik i Malmö där det går att se utbudet. Dock är deras hemsida gedigen och lättnavigerad för den som inte bor i närheten av Malmö.

Originaliteten är stor på grund av att samtliga möbler tillverkas för hand av kunniga möbelsnickare. Inget exemplar är den andra lik och eftersom företaget inte serietillverkar möbler, kan du känna dig säker med att få helt unika trämöbler till ditt hem. På Homezan.se hemsida finns allt ifrån hörnhyllor till rottingstolar som tillverkas i material som teak, bambu och rotting. Detta gör att möblerna med fördel kan ärvas i flera generationer då materialet är otroligt hållbart och tidlöst. Dessutom är deras trämöbler FSC-certifierade. Det innebär att allt trä som används för att producera möblerna följer regler gällande skogsbruk och spårbarhet. Allt för att du som kund ska kunna känna dig säker med att produkten produceras med hållbarhet i åtanke.

Har du precis som många andra tröttnat på masstillverkade möbler som inte ger liv åt sin omgivning är Homezan en fantastisk leverantör. Deras möbler ger en rustik, klassisk och modern inredningskänsla som passar i de allra flesta hem. Spana in deras fina hemsida, eller varför inte göra ett besök i deras show room i Malmö.