LOADING

Type to search

Hus & Hem

Välj rätt säng

Share

Har det blivit dags för dig att köpa en ny säng? Marknaden för sängar är enorm i Sverige och det är inte enkelt att hitta rätt. För att hjälpa dig har vi valt att skriva den här artikeln. Vi kommer gå igenom allt som du behöver veta för att kunna välja den säng som kommer att passa dig bäst.

Välj rätt storlek

Det första du måste fundera på när du köper en ny säng är storleken. Vi säljer kontinentalsängar i både 160 och 180 centimeter. Ett bra sätt att veta vad du behöver är att titta på din nuvarande säng. Är du nöjd med storleken eller vill du ha något lite större? Kanske vill du ha något mindre? För de allra flesta rekommenderar vi en kontinentalsäng på 160 eller 180 centimeter men kanske är det inte rätt för dig? Självklart bör du också kolla på storleken av ditt sovrum innan du köper en ny säng.

Stil eller komfort?

Många tror att man måste välja mellan att ha en snygg säng och en skön säng. Vi förstår inte varför man inte kan få båda? Alla de sängar som vi säljer uppfyller höga krav när det gäller komfort. Vi vet också att alla sovrum är olika. Därför har vi sängar i olika stilar för att passa olika inredningar. Vi kan nästan garantera att en av våra kontinentalsängar kommer att passa dig perfekt. Vi kompromissar aldrig, varken när det kommer till stil eller komfort.

Softahome hjälper dig

Har du några frågor gällande Softahomes kontinentalsängar? Att köpa en ny säng är inte gratis och vi förstår att många känner sig lite oroliga inför köpet. Det är därför Softahome finns. Kontakta Softahome så kan de tillsammans gå igenom vilken säng som kommer passa dig bäst. Vi är övertygade om att ni kan hitta en lösning tillsammans!