LOADING

Type to search

Hus & Hem

Hur en bättre inomhusmiljö förbättrar produktiviteten

Share

Vi vet alla att ett väldesignat och bekvämt kontor kan förbättra vårt humör och vår produktivitet. Men visste du att inomhusmiljön kan ha en ännu större inverkan på vår förmåga att fokusera och få arbetet gjort? Studier har visat att bättra kvalitet på inomhusluften kan leda till en produktivitetsökning på 50 000 kronor per person och år! Så om du vill att dina anställda ska bli ännu mer produktiva – fortsätt att läsa!

Vikten av att arbeta i ren och fräsch luft

Att arbeta i en ren och fräsch miljö är otroligt viktigt för alla jobb. Det gör inte bara att du trivs bättre, utan forskning har visat att människor presterar bättre när luftkvaliteten är bra. Dålig luftkvalitet kan leda till trötthet på arbetsplatsen och fysiskt obehag som huvudvärk eller spänningar i ögonen. 

När vi arbetar i ett utrymme med ett rikligt luftflöde får vi många fördelar, från lägre stressnivåer till ökad produktivitet. Att hålla luften på kontoret eller i arbetslokalen så hälsosam som möjligt gör inte bara att du känner dig energisk och alert, utan det ökar också moralen. Investera därför i ordentliga ventilationssystem och filter nibe f750 för att se till att din arbetsplats förblir en trevlig plats att vara på!

Hur du rensar och organiserar arbetsområdet för maximal produktivitet

Att skapa en ren och organiserad arbetsplats kan vara en av de bästa investeringarna av din tid när det gäller att öka produktiviteten. Gör dig av med alla föremål som inte är nödvändiga, och försök att placera var sak på sin plats för att undvika distraktioner. Papper och prylar ska helst förvaras i lådor och skåp för att ge ett lugnare intryck. På så vis är det dessutom lättare att hålla rent.

Se dessutom till att du får tillräckligt med luftcirkulation. Ifall kontoret ligger i en storstad är det inte ett bra alternativ att öppna fönstren på grund av alla föroreningar som finns i luften utomhus, se istället till att ditt ventilationssystem har fräscha filter. Allt du behöver hittar du på filterhuset.se

Om du tar dig tid att städa och organisera arbetsplatsen för att ge en så hälsosam inomhusmiljö som möjligt kommer du snart att njuta av de fördelar som följer med att ha mer produktiva anställda!

Fördelarna med att lägga till växter i din inomhusmiljö

Växter tillför inte bara skönhet och liv till ett rum, utan de renar också luften och hjälper dig att känna dig lugnare och mer avslappnad. Vetenskapliga studier har till och med kopplat samman ett ökat välbefinnande och en högre produktivitet med grönska i hemmet eller på kontoret. Oavsett vilken typ du föredrar kommer växter garanterat att göra vilket rum som helst mer inbjudande och trevligt för dig och dina anställda!