LOADING

Type to search

Sport

Varför Oakley skidglasögon är ett måste för skidåkare

Share

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren proffs är rätt skidglasögon viktiga för alla skidåkare. Med sin eleganta design och sitt ultimata skydd är Oakleys skidglasögon perfekta för alla som tar skidåkning på allvar. Låt oss ta en titt på varför du ska välja Oakley skidglasögon.

Skydd mot sol och element

Oakley skidglasögon erbjuder 100 % skydd mot UVA- och UVB-strålar, så du kan ge dig ut i backen med vetskapen om att dina ögon kommer att vara säkra även i starkt dagsljus. De har också en antifog-beläggning för att hålla din syn klar i kalla temperaturer och blåsiga förhållanden. Det som skiljer dem från andra märken är deras ansiktsskum i tre lager som ger bättre komfort och skydd när du bär dem hela dagen på berget. Dessutom levereras de med ett extra nässkydd för att blockera snö och skräp när du åker skidor.

Avancerad teknik

Oakley är känt för sina avancerade tekniska funktioner som finns i deras skidglasögon. Deras Prizm-linser är utformade för att förbättra färg, kontrast och klarhet genom att filtrera bort vissa våglängder av ljus för att ge dig optimal synlighet i backen. Prizm Low Light-linsen är särskilt användbar för nattskidåkning eftersom den ökar kontrasten i svagt ljus så att du lättare kan navigera i terrängen efter mörkrets inbrott. Slutligen har alla Oakleys skidglasögon HDO-teknik (High Definition Optics) som bidrar till att minska trötthet och belastning i ögonen under långa perioder när du åker skidor eller snowboard.

Stil och komfort

Oakley erbjuder olika stilar av skidglasögon för att passa olika smaker och preferenser – från djärva färger till häftiga mönster som gör ett statement i backen! Det finns något för alla oavsett om din stil är klassisk eller modern. Förutom att de ser snygga ut är det här några av de mest bekväma skidglasögonen som finns tack vare den lätta konstruktionen och de justerbara banden som gör att de sitter perfekt på ditt huvud varje gång du tar på dem!

Om du tar skidåkning på allvar är det ett absolut måste att investera i Oakleys skidglasögon! De ger inte bara ett överlägset skydd mot solen och elementen, utan de har också avancerad teknik som Prizm-linser och HDO-optik som bidrar till att förbättra synligheten när du är ute på berget. Dessutom finns det gott om snygga designer tillgängliga så att du kan se bra ut medan du skrapar uppför backarna i komfort! Så vänta inte längre – skaffa dig några Oakleys idag på Northsport.se!