LOADING

Type to search

Företagande Nyheter Sverige Teknik

Ica avslutar sin nätbutik

Share

”Icahemma” har lagt ner då Ica hellre vill satsa på ICA e-handel då det börjar bli mer och mer populärt att handla på ICAs e-handel.

Tanken med detta är att det ska bli enklare för kunder att hitta det man vill ha och inte behöva gå in på flera sidor för att få tag på dem andra sakerna. Annars på Icahemma har man fått beställa specialvaror så som leksaker, spel, böcker och m.m.

På ICA.se ska man samtidigt som man söker på t.ex ost, få fram olika slags ostar som man kan äta men också ska man få möjligheten att köpa saker som osthyvlar och ostrivare t.ex.

”Vi kommer att fortsätta utveckla Ica.se/handla för att göra kundresan än mer inspirerande och lättnavigerad. Vi ser stor potential att sälja specialvaror över nätet framför allt kopplat till olika säsonger, förbrukningsvaror och produkter till köket,” säger Therese Lystedt som är pressansvarig på Ica.

Ica har också gjort så att man kan prata med Ica genom sin mobil telefon om man har Android (5.0+ Lollipop). Assistenten heter Monica då du kan säga till din mobiltelefon ”Okej Google, låt mig prata med ICA”, då kan du prata med Monica om du också har ett ICA-konto.

Tags:

Leave a Comment