LOADING

Type to search

Hus & Hem

Introduktion av Mateus tallrikar och skålar

Share

Mateus är ett varumärke för tallrikar och skålar som har funnits i över ett halvt sekel. Detta ikoniska portugisiska företag har alltid stått för kvalitet – och nu tar de med sig sin karaktäristiska stil till världen. Låt oss utforska denna vackra, tidlösa kollektion och ta reda på varför den har blivit så populär genom åren.

Mateus produkters kvalitet

Mateus produkter är kända för sitt högkvalitativa hantverk och sin uppmärksamhet på detaljer. Det porslin som används i dessa tallrikar är starkt, hållbart och flisbeständigt, vilket gör dem perfekta för daglig användning. Produkterna är också mycket prisvärda, vilket gör dem till en utmärkt investering för dem som vill lägga till lite elegans till sin servis till ett rimligt pris. Dessutom är varje bit färdigställd med en unik design som ger en touch av sofistikering till alla miljöer. Oavsett om du letar efter något modernt eller klassiskt har Mateus något för alla.

Mateus historia

Mateus grundades 1958 av två portugisiska syskon – José Maria Soares Dias da Silva Jr. och Irene Maria Soares Dias da Silva – med målet att erbjuda högklassig servis till människor från alla samhällsskikt. Sedan dess har företaget vuxit till ett internationellt varumärke som är älskat av kunder över hela världen. Under årens lopp har Mateus släppt flera kollektioner med olika mönster som sträcker sig från traditionella portugisiska motiv till mer moderna stilar. De har också samarbetat med några av Portugals ledande designers för att ta fram limiterade exemplar som är mycket eftertraktade av samlare.

Varför välja Mateus?

Som tidigare nämnts är en av de största attraktionerna med Mateus produkter deras överkomliga pris jämfört med andra märken på marknaden idag. De erbjuder inte bara ett stort värde för pengarna utan har också en rad funktioner som gör att de sticker ut från konkurrenterna, t.ex. att de är diskmaskinsäkra och blyfria. Dessutom har alla tallrikar och Mateus skålar en 10-årig garanti, så du kan vara säker på att ditt köp kommer att hålla i många år om du tar hand om dem på rätt sätt!

Om du letar efter vacker servis utan att bryta banken så titta inte längre än på tallrikar och skålar av märket Mateus! Med deras högkvalitativa hantverk och långa historia av utmärkt design finns det ingen tvekan om att du kommer att kunna hitta något perfekt för ditt matrum eller köksbord! Besök Formbars webbplats idag och kolla in vad vi har tillgängligt i vår Mateus-kollektion! Du kommer inte att ångra dig!