LOADING

Type to search

Hus & Hem

Köp trendiga produkter till ditt hem

Share

Är du ute efter trendiga produkter till ditt hem? Eller är du kanske bara intresserad av diverse köksredskap och kökstillbehör? På Dorre hittar du allt inom köksredskap och kökstillbehör, bland annat knivset, vinkylare, bartillbehör och mycket mer. Förutom dem vardagliga grejerna så erbjuder dem även lite mer lyxigare produkter som en vinkylare och champangekylare, perfekt till helgens festligheter. Med en vinkylare och champangekylare så håller du dryckerna kalla när du ska öppna upp flaskan och dricka. Smidigt och enkelt sätt att kyla sina flaskor!

Nyligen flyttat hemifrån?

Om du nyligen flyttat hemifrån så har man oftast inte så mycket kökstillbehör. Det kan då vara en god idé att införskaffa porslin som tallrikar, glas osv. Något som också är väldigt bra att köpa är knivset, kastrullset och bestickset vilket är något man använder varje dag i köket. På Dorre hittar du mängder av olika set som passar just din stil.

Snygga upp köket med nytt diskställ

Har du ett litet kök med ett diskställ så finns lösning på Dorre. Ett snyggt och stilrent svart diskställ sätter prägel på köket. Ett svart diskställ utgör en snygg detalj på diskbänken. Eftersom diskstället är viktigt för köket när man diskare så kan det vara skönt att slippa det fula och tråkiga i plast eller metall som stå vid diskhon.