LOADING

Type to search

Företagande

Letar du efter en specialtrappa – Vi har svaret

Share

Är du ute efter en specialtrappa som är utformad ut efter dina önskemål? Då behöver du inte leta mer för Stegvaruhuset finns! Stegvaruhuset är experter på specialtrappor och har många års erfarenhet inom området. Det Stegvaruhuset erbjuder är anpassade trappor helt ut efter dina önskemål.

Hur går det till?

Du som kund kommer överens med Stegvaruhuset om dina önskemål, alltifrån mått, färg, lutning på trappan och andra uppgifter som är essentiella för att bygga en specialtrappa. Där efter så konstruerar Stegvaruhuset din trappa ut efter dina önskemål. Några exempel på trappor som dem kan erbjuda är olika former av ramper, mobil arbetsplattform, trappa med plattform och mycket mer! Kontakta Stegvaruhuset för ett pris vad din specialtrappa skulle kosta utifrån dina önskemål.

Mobil arbetsplattform

Genom att rulla eller fixa den mobila plattformen når du enkelt den plats där du behöver arbeta, till exempel en lastbilsverkstad eller en arbetsplats där du säljer ved eller lossar lastbilar, vilket kan spara tid och förenkla arbetet. Vi tillverkar dessa efter dina önskemål och mått. Kontakta Stegvaruhuset så ger dem dig hjälp kring din mobil arbetsplattform.

Aluminiumtrappor

Aluminiumtrappor är ett bra alternativ från dem traditionella stegarna. Dem är både lätta och hållbar och som dessutom är väldigt enkla och snabba att montera ihop. Stegvaruhuset har ett stort utbud av aluminiumtrappor, byggtrappor och industritrappor.