LOADING

Type to search

Nöje

Maileg kanin hos Lilla stork

Share

Lilla stork erbjuder mängder av produkter, allt från inredning till barnrummet eller leksaker. Både för stora och små barn. När det kommer till att inreda barnrummet så är det viktigt att låta fantasin flöda och låta barnet vara med och bestämma. Detta då det trots allt är deras rum och där dem kommer spendera mycket av deras tid. Låt dig inspireras och fundera över vad dina barn är intresserade av och låt det påverka dig. Ett bra tips är att försöka skapa en bra design, ofta vill rummet ha ett stort och bra lekområde, som inte kräver mycket möbler och verktyg. Målade väggar fungerar bra i barns rum delvis eftersom de gör det enkelt att ta bort fläckar och andra märken efteråt, men också för att det är väldigt bekvämt.

Leksaker för alla åldrar

Hos Lilla stork finner du leksaker i form av dockservis och fram för allt dem populära leksakerna från Maileg. Där finner du både Maileg kanin och Maileg mus som är dem två populäraste gosedjuren från Maileg. Maileg är ett danskt design företag och deras stil är väldigt unik och nostalgisk. Den påminner mycket om hur gosedjur var förr i tiden och återspeglas i en modern tappning.

Muminprodukter

Förutom inredningsprodukter och leksaker så säljer Lilla stork även muminprodukter. Allt från muminmuggar till muminlampa. De erbjuder Arabias årliga säsongsmuggar som endast säljs under en begränsad tid. Populära Mumin ger klassisk design för alla åldrar, och pryder allt från muggar till textilier. Populariteten har spridit sig internationellt, och idag är Mumin en av världens mest igenkända figurer.