LOADING

Type to search

Teknik

Tips på balkongskydd och presenning

Share

Med ett balkongskydd från Tentarp så skyddar du enkelt från att grannar eller obehörig ser in på din balkong. Tentarp erbjuder balkongskydd i bland annat markisväv och standard PVC-nät. Det som skiljer mellan dessa två balkongskydd är att markisväv är gjort av tyg och går att få i 150 olika färger medans PVC-nät enbart går att få i grått. En annan skillnad är att PVC-nät är mer diskret och brukar oftast passa bättre in med bostaden. Förutom att fungera som ett insynsskydd så fungerar balkongskydd väldigt bra som vindskydd.

Tentarp erbjuder även presenningar av hög kvalité. Dessa presenningar kommer att hålla i många år framöver och erbjuds i helsvetsad fåll runt om samt öljetter i mässing eller plast. Anledningen till detta är för att slippa sömmar som ska släppa med tiden och rostfläckar. Möjligheten finns även att reparera presenningar och andra PVC-täckningar hos Tentarp.

Förutom balkongskydd och presenningar så erbjuder Tentarp tält där dem bland annat ha snabbtält från LP-tent som är ett tält av hög kvalité. Detta snabbtält sätts upp på bara några minuter vilket gör det väldigt smidigt och enkelt att ha med på vandringar och utflykter. Snabbtältet fungerar även som ett depåtält och kan användas för mässor där det finns risk för regn.