LOADING

Type to search

Uncategorized

Maritim heminredning

Share

Hos marinbutiken Flaggskeppet finner ni allt möjligt inom maritim inredning och nautiska instrument. Här hittar ni ett mycket stort utbud av inredningsdetaljer som anknyter till havet. Med en stor mängd dekorativa produkter som lyfter ditt hem är Flaggskeppet Sverige bästa butik när det gäller den här typen av varor.

Flaggskeppet har ett stort utbud av modellbåtar av flera olika slag, allt från små kanoter till stora skepp. De flesta av Flaggskeppets modellbåtar är gjorda av trä och byggda enligt de traditionella båtbyggarteknikerna.

Oljelampor och fotogenlampor

För att få känslan av att vara på ett skepp är en bra oljelampa ett måste. Oljelampan kallas även ibland för fotogenlampa, då lamporna förr drevs av fotogen och inte lampolja som de gör idag. Lampolja är ett bättre alternativ än fotogen då det minskar mängden sot på glaset, vilket gör att du inte behöver rengöra lika ofta. En viktig sak att tänka på är att byta veken ungefär en gång om året då det är en färskvara som lätt stelnar och gör den svår att ta bort utan att skada ditt verk.

Flaggskeppet har ett stort utbud av oljelampor och eldrivna lyktor för ditt hem. Det familjeägda företaget grundades redan år 1905, vilket gör att familjen har en branschvana på över 120 år.

Leave a Comment