LOADING

Type to search

Teknik

Nya iPhone 12 Pro Max med 5G-nät – Nästa generation?

Share

Är den nya generation här? Den nya iPhone 12 Pro Max kommer med stöd för 5G-nät samt nya kraftfulla processorn A14 Bionic. Den nya telefonen ger en kraftfull 5G-upplevelse och innehåller avancerad teknik som spränger innovationsgränserna för användare som vill få ut mesta möjliga av iPhone. iPhone 12 Pro-modellerna har en ny design och Super Retina XDR-skärm från kant till kant, den största någonsin på en iPhone. Skärmen skyddas av ett helt nytt skärmskydd med Ceramic Shield, som gör iPhone-skärmen mer hållbar än någonsin.

5G-nätet

5G kommer att ha stora förhoppningar på sig, bland annat att dem ska lösa den stora frågan kring stabil och snabb uppkoppling i glesbygden, samt andra områden där snabb uppkoppling är nyckeln. Hastigheten från 5G kommer erbjuda snabbare anslutningar än 4G, snabbare uppladdningshastigheten än vad 4G gör samt snabbare nedladdningshastighet än 4G. Det kan handla om nedladdningshastigheter på upp till 1 Gbit/s initialt. Hastigheten vid nedladdning kommer alltså att vara minst tio gånger snabbare än de snabbaste mobilnät vi har idag. Det kommer senare att kunna erbjudas hastigheter upp till 10 Gbit/s. 5G kommer också ha avsevärt högre kapacitet. För att kunna erbjuda sådana hastigheter behöver länder frigöra nya frekvensband. I Sverige väntar vi fortfarande på att 3,4-3,8 GHz spektrum skall frigöras för 5G vilket kommer att ske under 2020.

Sälj din gamla mobil och köp nya iPhone 12 Pro Max

Säljluren är det enklaste sättet att sälja sin gamla mobil. Säljluren är Sveriges enda oberoende trade-in och köper produkter av myndigheter, företag och privatpersoner. Efter att du har sålt din gamla mobil så dataraderar, renoverar och återställer dem mobilen till ny skick för att sedan leta sig till en ny användare för ett nytt liv. Hos Säljluren kan du sälja din gamla iPhone 11.