LOADING

Type to search

Hälsa Mode

En av Sveriges ledande nätbutiker inom fitness och mode

Share

Är det snart dags för ett par nya träningskläder då dina gamla börjar bli slitna? One More Rep är en av Sveriges ledande nätbutiker inom fitness och mode. De har varumärken från hela världen till bra priser och snabb leverans. Hos One More Rep hittar du träningskläder för tjejer. Några av de populära varumärken från hela världen som du hittar på One More Rep är: Nebbia, Freddy WR.UP, Aleaware, Rapid Wear, Better Bodies och många fler. Här kommer du garanterat att hitta något snyggt som passar dig! Hos One More Rep hittar du det mesta inom gymkläder för tjejer såsom byxor, shorts, toppar och träningstights.

Varumärket Nebbia

Nebbia grundades år 1997 av Stanka och Martin Pecko i Slovakien. Företaget är välkänt för att tillverka kläder som passar bra både till träningen och till vardagen. Nebbias stora utbud av byxor anpassar sig till just dina former och ger en bra värmefördelning vid ett intensivt gympass. I sortimentet hittar du många snygga träningskläder som du kan sätta ihop till en riktigt snygg outfit som kommer att imponera.

Varumärket Freddy

Varumärket Freddy grundades 1976 och är idag väldigt stora inom branschen för träningskläder. Det hela började med att de tog fram träningskläder och skor till gymnastik och balett, där de blev väldigt populära. De åtsittande formerna hos kläderna började användas inom allt fler sporter och till träning. Idag ett mycket starkt varumärke över hela världen som tillverkar träningskläder av hög kvalitet.

Vad ska jag tänka på när jag köper träningskläder?

När du köper träningskläder ska du tänka på att du kan röra dig bra, de är snygga och framför allt att de är bekväma. Du ska även tänka på att det är en stor fördel om kläderna passar lika bra inomhus som utomhus då det ger dig möjligheten att träna både ute och inne i ur och skur. När det gäller träningstights ska du se till att de är tillverkade i ett material som ger en bra värmefördelning och att de andas bra. Sådana träningskläder hittar du hos One More Rep.

 

Leave a Comment