LOADING

Type to search

Sverige

Per Lindblad – Mäklare

Share

Per Lindblad jobbar som mäklare på Fastighetsbyrån i centrala Stockholm. Per har varit anställd där ända sedan 2013 och han har varit registrerad mäklare ända sedan 2010. Per är en framgångsrik mäklare och en av dem som säljer mest. Han har varit omnämnd i en artikel som handlade om att priserna skjutits till höjden i Huddinge.

Fastighetsmäklarna

Fastighetsbyrån är en modern och framgångsrik fastighetsbyrå med över 20 år i branschen. Fastighetsmäklarna har främst valt sig att fokusera på Stockholm då de anser att är just där utvecklingen är som störst och där branschen växer allra mest.

Erfaren mäklare

Per Lindblad och Fastighetsbyrån ser till att du garanterat får en mäklare med flera års erfarenhet och kunskap då detta är mycket viktigt för företaget. En stor grundsten i företaget är att de endast anlitar erfarna mäklare då detta leder till en mycket större trygghet och mycket nöjdare kunder. Att som kund får en mäklare som man har dåligt förtroende för är inget roligt, därför är de också viktigt att företaget anställer mäklare med ett gott förtroende och rykte. Detta var just varför Per Lindblad passade bra in i företaget. Han har tidigare erfarenhet med mycket nöjda kunder och högt förtroende inom branschen. Att köpa en bostad är troligtvis en av de största affärerna som du kommer att göra under ditt liv. Det är därför väldigt viktigt att man kan lita på mäklaren.

Läs mer om Per Lindblad Mäklare

Leave a Comment