LOADING

Type to search

Företagande Utbildning

Bli en bättre ledare

Share

Kom du ihåg i skolan när man hade ett grupp projekt och det blev till sist antingen inte gjort eller en fick göra allt jobb helt själv? På företag får detta inte hända då gruppen måste stå upp ta ansvar och välja ut en ledare för att få ordning på gruppen. En ledare är svårt att välja och den individen kanske inte har utbildningen, erfarenheten eller kunskapen att vara ledare kan många problem uppstå för att ledaren inte kan hantera gruppen och problemen.

Hos CoreCode finns det UGL kurser (Utveckling Grupp och Ledare), där du och andra lär sig om beslutsfattning, problemlösningar och kommunikation i en grupp med 7 till 11 andra främlingar. Kurserna leds av en eller flera handledare som har UGL-certifiering.

Vem som helst kan ta kursen vare sig det är chefer, ledare som behöver förbättra sig eller medarbetare för att enklare kunna samarbeta med andra medarbetare.

UGL kursen är baserad på Susan A Wheelans och Dr Will Schutz forskningar om grupper och relationer mellan människor.

Att leva ensam i världen är svårt men i ett lag kan man göra nästan vad som helst om laget är tillräckligt bra och man har tillräckligt förtroendefulla relationer mellan medarbetarna.
CoreCodes UGL kurser är totalt 45 timmar över en fem dagars period som börjar på en måndag och avslutas på en fredag. Kurserna hålls antingen i Skåne eller Stockholm.  Efter kursen kommer de konkreta verktygen och metoderna som lärs ut kunna användas direkt i vardagen på jobbet eller annat för att få en effektivt och välfungerande grupp.

Leave a Comment