LOADING

Type to search

Ekonomi Företagande

Redovisningsbyrå som hjälper dig med företagsrådgivning

Share

Redovisningsbyrån DigiM i Nyköping & Helsingborg erbjuder företagsrådgivning, budgetering, digital bokföring och mycket mer. De vill att kunden ska kunna ta nytta utav alla rapporter för att kunna utveckla företaget och ta det till ny höjder. Alla rapporter och analyser är väl genomtänkta, samt är anpassade till just ditt företag för att det ska gå så bra som möjligt.

DigiM hjälper dig med budgeteringen för att du som kund ska kunna nå dina mål med en väl genomtänkt plan. Det är väldigt många som tror att det bara är större företag som behöver en budget, men så är det absolut inte. Som mindre företag är det viktigt att ha en budget som hjälper till att hålla reda på dina utgifter och inkomster. Tillsammans tar ni fram en balans och likviditetsbudget som ger er en bra överblick och fler möjligheter för ditt företag.

Om DigiM

DigiM hjälper företag med sin budgetering, samt ger företagsrådgivning. De är proffs som kommer att göra allt för att hjälpa dig och ditt företag att nå toppen. DigiM lägger stort fokus på kunden och att rapporter ska vara enkla att förstå.

Leave a Comment