LOADING

Type to search

Nöje

Så lyxar du till vardagen med ett swimspa

Share

Saknar du lite lyx i vardagen eller vill bara sätta lite prägel som omväxling? Då kan det vara värt att investera i att fixa en swimspa till hemmet. Qualitypool har ett stort utbud av swimspa och andra pooler. Qualitypool kan inte bara skapa din pool utan också skapa en bra miljö för barn att njuta av ett vackert bad, inklusive upptåg med barn och ett lugnt bad för att återställa hälsan. De erbjuder diversifierad poolutrustning, från pooltak till olika poolanläggningar. Skulle du även vilja bygga din egna pool så erbjuder dem poolpaket där du kan bygga själv. Bland annat Thermopool som är ett bra val för dig som vill bygga den själv och känner sig lite extra händig. Poolen i sig är enkel att bygga och har en lång livslängd med fantastisk värmeisolation.

Att köpa en pool från Qualitypool är säkert och pålitligt. Qualitypool är ett företag som rekommenderas av Reco och erbjuder pooler från Thermo-, Compact- och glasfiberpooler. Dessa pooler finns i flera olika modeller och prisklasser. Hos Qualitypool kan du köpa en komplett pool eller ett pooltak för att komplettera poolen.

Thermopool

Thermopooler är en bästsäljare och är uppbyggd av högkvalitativa thermoblock som är tillverkade för vårt klimat. Qualitypool ger 35 års garanti vid köp av en thermopool vilket ger ett bekymmerfritt ägande. Thermopoolen finns i olika storlekar för att passa till alla kunder. Fiberglaspooler finns i flera olika modeller och används vanligtvis tillsammans med pooltaket för att ge ett komplett paket.