LOADING

Type to search

Hus & Hem

Skapa en bekväm och stilfull inredning hemma med dessa tips

Share

Så här kan du skapa en bekvämare och mer stilfull inredning hemma med en snygg vintage garderob. Att göra ditt hem bekvämt och elegant behöver inte vara speciellt dyrt. Med ett fåtal vintage möbler, som ett vintage vitrinskåp, så kan du förvandla ditt utrymme till en härlig och avslappnande miljö.

Hur kan du välja mellan en praktisk vintage garderob eller ett elegant skåp i mörk ek? En av de viktigaste möblerna i varje hem är förvaringsskåpet. Den ska inte bara vara funktionell, utan den ska också passa in i din övergripande design. När det gäller förvaring har du två i princip två huvudalternativ: vintage eller modernt.

Vintagemöbler är unika och ofta fulla av karaktär. Om du väljer en vintagegarderob eller ett vintageskåp ska du se till att den är i gott skick och att dörrhängena är robusta. En möbel i mörk ek ger varje rum en elegant känsla. Tänk dock på att den kan kräva mer underhåll än andra träslag.

Om du föredrar ett mer modernt utseende finns det gott om eleganta och snygga alternativ. Du kan hitta skåp och garderober som är tillverkade av alla möjliga material, inklusive glas, metall och till och med plast. Bara för att något är modernt behöver det inte vara tråkigt – leta efter delar med intressanta detaljer som synliga beslag eller ovanliga former.

Avlastningsbord och snygga textilier från Ekelunds

Inget hem är komplett utan några viktiga tillbehör. Ändbord är ett måste i varje vardagsrum och ger en plats att ställa ner drinkar eller böcker på. De finns i alla möjliga stilar, så du kan säkert hitta ett som passar din inredning. För en extra touch av lyx kan du leta efter avlastningsbord med lampor, dessa är perfekta för läshörnor eller för att koppla av efter middagen med en kopp kaffe.

Textilier är en annan viktig accessoar, särskilt under de kallare månaderna. Filtar, överkast och kuddar ger inte bara komfort utan kan också användas för att ge färg eller mönster till ett rum. Ekelunds är en favoritdesigner för högkvalitativa textilier. Deras produkter är utformade för att hålla i flera år utan att blekna eller bli nämnvärt slitna.

Med de här tipsen kan du enkelt skapa en bekväm och snygg heminredning som inte kostar mycket. Börja med att välja ut några nyckelmöbler, och komplettera sedan med avlastningsborbord samt textilier från Ekelunds.