LOADING

Type to search

Företagande

Så här skapar du en logomatta till din entré

Share

Så här kan du enkelt köpa eller hyra dina entrémattor och skapa en logomatta i din entré. En snygg och praktiskt dörrmatta är ett måste för alla företag som har besökare. Entrémattor är en av de första saker som folk ser när de kommer in i ditt företag.

Därför är det så viktigt att ha högkvalitativa mattor som är välskötta och ser bra ut. Men hur gör du för att få de bästa entrémattorna till ditt företag? Hyr du dem eller köper du dem? Och hur är det med logotypmattor även kallade logomattor?

Hyra eller att köpa entrémattor, vilket blir mest fördelaktigt

En av de vanligaste frågorna vi får är om det är bättre att hyra eller köpa entrémattor. Svaret på den frågan beror egentligen på några olika faktorer. Hur ofta behöver du till exempel byta ut dina mattor? Om du ständigt måste byta ut dem för att de slits ut snabbt. Då kan det vara värt att köpa dem så att du kan få mattor med längre livslängd. Om du å andra sidan inte behöver byta ut dina mattor särskilt ofta. Då är det oftast bättre att hyra dem, eftersom det sparar pengar i längden.

En annan faktor att ta hänsyn till är hur mycket trafik som kommer genom dina dörrar. Om du har mycket gångtrafik vill du se till att dina mattor klarar av det. I det här fallet är det kanske inte det bästa alternativet att hyra eftersom uthyrningsföretag vanligtvis inte har tunga mattor. Så om du har mycket fotgängartrafik kan det vara läge att köpa en bra och hållbar matta från exempelvis logomattan.se.

Du vill säkerligen också tänka på vilken bild du vill ge dina kunder. Om du vill ge en professionell bild är det definitivt rätt väg att gå om du köper högkvalitativa entrémattor, eftersom det visar att du bryr dig om detaljerna och om dina besökare.

Mattor med logga eller en matta med tryck

Ett annat populärt alternativ för företag är att skaffa logotypmattor till sina entréer. Logotypmattor är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av personlighet till ditt utrymme och göra ett gott intryck på kunderna. De hjälper också till att skydda dina golv från smuts och skräp. Logotypmattor finns i både kort- och långtidsalternativ, så de är perfekta för företag av alla storlekar och budgetar.

När det gäller entrémattor finns det ingen universallösning. Det bästa sättet att avgöra om du ska hyra eller köpa är att ta hänsyn till hur ofta du behöver byta ut dina mattor, hur mycket fotgängare ditt företag har och vilken image du vill ge. Logotypmattor är också ett utmärkt alternativ för företag som vill ge sina lokaler en personlig prägel.