LOADING

Type to search

Ekonomi

Strukturinvest hjälper dig med strukturerade placeringar

Share

I allt fler fall börjar privatpersoner inse att det finns stora möjligheter att placera framgångsrikt utan att behöva ta en massa onödiga risker. Några som är specialiserade på detta är Strukturinvest som hjälper dig att göra smarta placeringar efter just dina behov.

Vad är strukturerade placeringar?

Strukturerade placeringar är investeringslösningar som skapas av olika finansiella instrument som exempelvis obligationer och optioner. Den här typen av konstruktion erbjuder en hög grad av flexibilitet och stora möjligheter för anpassning av avkastningspotential och marknadsexponering.

Om Strukturinvest

Strukturinvest Fondkommission är ett svenskt oberoende värdepappersbolag som grundades 2009 av två svenskar som arbetat på några världsledande investmentbanker och bidragit med uppbyggnaden av en nordisk marknad för strukturerade placeringar. Strukturinvest har på väldigt kort tid positionerat sig som ett självklart val när det gäller placeringspartners för privatpersoner och företag.

Strukturinvest har som mål att erbjuda sina kunder en väldigt hög servicekvalitet i syfte att skapa höga vinster.

Tjänster

Det finns många olika tjänster som erbjuds av Strukturinvest. Några av dem är kapitalskyddade placeringar, indexbevis, autocalls, marknadswarranter och kreditobligationer. Det finns mer att läsa om de olika placeringara på Strukturinvests hemsida.

Leave a Comment