LOADING

Type to search

Ekonomi

Svensk Ekonomiplanering AB – Specialister på risk- & skattefrågor

Share

Din ekonomi påverkas ständigt av olika händelser som sker i världen såsom konflikter eller oroligheter i fjärran länder. Specialisterna på Svensk Ekonomiplanering ser till att du får den hjälp du är i behov av när det gäller att förbättra din ekonomiska situation. De är specialiserade på risk- och skattefrågor, vilket de har en lång erfarenhet utav så att du kan känna dig trygg. 

Till en början görs det en analys av din nuvarande ekonomiska situation och därefter tas det fram en plan om vad som behöver göras för att förbättra den. Anledningarna till att spara pengar kan vara många, men det kan exempelvis vara att ni behöver uppgradera bilen då ni får tillökning i familjen, en resa eller spara ihop en buffert för oförutspådda händelser.

Varför ska man välja Svensk Ekonomiplanering istället för sin bank? Svaret är enkelt, Svensk Ekonomiplanering erbjuder ett mycket större utbud av investeringar än vad bankerna gör då de har tillgång till betydligt fler aktörer. Du kan känna dig tryck hos Svensk Ekonomiplanering då de licens hos SWEDSEC och INSURESEC, vilket betyder att ni kommer att få kompetent vägledning och säkra investeringar.

Leave a Comment