LOADING

Type to search

Hus & Hem

Sveriges mest sålda pool

Share

En av de mest lyxiga sakerna att ha hemma är en pool där man kan njuta av det ljuva, svala vattnet på huden. Inte alla har en pool där hemma men för dem som inte vet – du kan hitta din dröm-pool ganska lätt och till alla sorters budgetar! 

En pool behöver som sagt va inte kosta så mycket men ibland tillkommer kostnader för tillbehör som man kanske glömmer bort att man behöver. Då kan det vara smart att kolla på paket-priser där allt ingår.  

Hos J&F Fritid hittar du Sveriges mest köpta pool: Storpool ”Delux”. I det här paketet ingår följande:  

Poolstomme, liner, skimmer, sandfilter med tillhörande slangar, en 750W pump, poolstege, dammsugare, teleskopskaft, håv, djuphåv, termometer, lagningsinssats, ph/klorstickor, backspolningsslang, borsta 25 cm och borsta 45 cm.  

Det ingår alltså allt som du kan tänkas behöva till din pool. Den har en höjd på 1,32 meter och runt om har den en snygg design i träpanel. Sen får man välja den storleken som passar just en själv. Du kan få allt från den mista på 3,6 meter till den största på 10,1 x 5,5 meter. Oavsett vilken storlek som passar dig så kan du också välja om du vill gräva ner den, ha den inbyggd eller ha den fristående på gräsmattan. Alternativen är många och personalen på J&F Fritid hjälper dig gärna med rekommendationer.