LOADING

Type to search

Teknik

Tillbehör till Tesla Model 3: Det viktigaste du behöver

Share

Om du precis har skaffat en Tesla Model 3, eller funderar på att skaffa en sådan, har du en chans att få en upplevelse. Denna fantastiska elbil revolutionerar bilindustrin och sätter ribban högt för andra tillverkare. Men även med alla dess fantastiska funktioner finns det några saker som du kanske vill överväga att lägga till för att göra din körupplevelse ännu bättre. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera några av de väsentliga Tesla Model 3 tillbehören som du behöver överväga!

Laddstation och laddkablar till elbil

Ett tillbehör som är ett måste för alla Tesla Model S- eller Model X-ägare är Tesla laddkablar och laddstation hemma. Den här laddaren kan lägga till upp till 20 mils räckvidd per timme. Om du har lång pendling eller ofta gör bilresor kommer detta att vara ett ovärderligt tillägg till din bil. Ett annat bra alternativ för dem som vill maximera räckvidden är Teslas bärbara laddare, som gör att du kan ladda din bil var som helst där det finns ett standarduttag.

Styling till Tesla

Om du vill anpassa din Tesla Model S eller Model X finns det många alternativ tillgängliga för dig. Du kan välja mellan en mängd olika exteriör- och interiörfärger, samt olika hjulkonstruktioner. Du kan också lägga till dekaler och andra tillbehör på bilens utsida. Om du vill göra ett uttalande finns det många sätt att göra det med din Tesla Model S eller Model X.

Dashcam

Ett sista tillbehör som vi tycker är viktigt för alla Tesla-ägare är Tesla Dashcam. Den här kameran spelar hela tiden in filmer medan du kör och kan användas för att ge bevis i händelse av en olycka eller incident. Det är ett utmärkt sätt att skydda dig själv och din investering, och vi rekommenderar det varmt till alla Tesla-ägare. En dashcam i din Tesla kan även göra att ditt försäkringsbolag sänker kostnaden för bilförsäkringen.

Gummimattor till Tesla

Om du letar efter ett sätt att hålla din Tesla Model 3 ren och skyddad kan du överväga att investera i några gummimattor till din Tesla. Gummimattor är ett utmärkt sätt att hålla bilens interiör ny och ren, och de kan också skydda golvet från repor och andra skador. Det finns många olika typer av gummimattor tillgängliga för Tesla Model 3, så se till att välja de som bäst passar dina behov.

När du handlar gummimattor till Tesla Model 3 ska du se till att hitta en välrenommerad leverantör. Det finns många kopior på nätet, och det är viktigt att välja en kvalitetsprodukt som håller länge. Leta efter en leverantör som erbjuder en garanti eller returpolicy, om du inte är nöjd med mattorna du får.

Tesla Model 3 är en fantastisk bil, och med rätt tillbehör kan du göra den ännu bättre! Se till att överväga att investera i en laddningsstation, en dashcam och några gummimattor för att din bil ska se bra ut och köra bra.