LOADING

Type to search

Hälsa

Vad är Animal Flow Yoga? En ny typ av yoga som förenar rörelse och natur

Share

Älskar du yoga? Älskar du djur? I så fall är animal flow yoga det perfekta träningspasset för dig! Animal flow yoga kombinerar det bästa av två världar och ger dig ett roligt och utmanande träningspass som också kopplar samman dig med naturen. Denna nya typ av yoga växer i popularitet, och det är av goda skäl. Det är ett utmärkt sätt att komma i form och samtidigt knyta an till din omgivning. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera vad animal flow yoga är och varför den blir så populär. Vi kommer också att ge tips om hur du kan komma igång med denna unika träningsform.

Vad är animal flow yoga?

Animal flow yoga är en ny typ av yoga som kombinerar rörelse och natur. Den växer i popularitet eftersom det är ett utmärkt sätt att komma i form samtidigt som du får kontakt med din omgivning. Animal flow yoga är baserad på djurrörelser, vilket gör det till ett utmanande och roligt träningspass. I animal flow yoga rör du dig genom olika ställningar som efterliknar djurens rörelser. Detta hjälper dig att komma i kontakt med naturen samtidigt som du får ett bra träningspass.

Vart ska jag vända mig om jag är intresserad?

Om du är intresserad av att prova animal flow yoga får du här några tips som hjälper dig att komma igång:

1. Hitta en lokal yogastudio som erbjuder den här typen av yoga. Det finns många ställen där du kan ta lektioner i animal flow yoga. Detta är det bästa sättet att lära sig grunderna och börja bygga upp sina färdigheter.

2. Titta på yoga online. Om du inte kan hitta en klass nära dig, eller om du bara vill prova animal flow yoga på egen hand, finns det gott om videor på nätet som kan lära dig grunderna.

3. Var kreativ! När du har lärt dig de grundläggande ställningarna och rörelserna kan du börja experimentera och komma på egna sekvenser. Detta är ett utmärkt sätt att göra animal flow yoga till ditt eget unika träningspass.