LOADING

Type to search

Hus & Hem Företagande Uncategorized

Tvätta din fasad i Karlskrona utan högtryck

Share

Vill du utföra taktvätt eller tvätta din fasad i Karlskrona, Växjö eller Oskarshamn på ett professionellt sätt utan högtryck? Då bör du vända dig till en professionell utförare av fasadtvätt som kan rengöra din fasad skonsamt. Du kan även få hjälp med marktvätt om behovet mer finns där.

Oavsett om du är privatperson eller behöver utföra fasadtvätt åt ditt målarföretag eller bostadsrättsförening så kommer du få rätt hjälp med att fasadtvätta din fasad på ett sätt som är anpassat efter din fasads ytskikt.

Marktvätt med skonsamma och hållbara produkter

När du rengör olika typer av ytor så är det lätt att tro det behövs tuffa kemikalier eller avancerade metoder för att nå resultat. Du kan efter en takrengöring även be taktvättaren att utföra det som kallas för takimpregnering. Detta gör att ditt tak håller sig rent betydligt längre. En erfaren fasadtvättare som är van att utföra rengöring av fasad och taktvätt vet hur man tar sig an det svåraste beläggningen även på marktvätt.

Fasadtvätt åt målarföretag i Karlskrona, Växjö och i Oskarhamn

Ska ditt målarföretag utföra måleriarbeten i en bostadsrättsförening (BRF) eller har vunnit en upphandling av annan sort men inte har tid med fasadtvätt och rengöring. Då kan du med fördel kontakta ett proffs på området som kan utföra detta i stor skala med rätt kompetens.

Genom att anlita exempelvis Washlink som utför arbeten inom Karlskrona, Växjö och Oskarshamn så kommer du enklare kunna erbjuda kunden den bästa lösningen och kunna utföra arbetet på det mest kostnadseffektivaste sätt. Du kan även få hjälp utanför dessa regioner som exempel i Kalmar och på Öland.

Bli bäst på upphandlingarna och dela upp arbetet mellan era professioner

Bli bäst på upphandlingar och hantera det som ditt målarföretag är specialiserade på. Genom att låta en entreprenör sköta tvätten av tak och fasad så kan du enklare beräkna kostnaderna för ditt projekt på det totala planet.

Du kommer veta hur kostnaderna är fördelade mellan taktvätt, fasadtvätt och takimpregnering och du kan på så sätt erbjuda en konkurrenskraftigare underlag till exempelvis upphandlingar eller konkreta offerter från bostadsrättsföreningar, privatpersoner eller företag.