LOADING

Type to search

Uncategorized

Unika vandringsresor på de vackraste ställena i världen

Share

Att utforska världen är något som alla vill uppleva, och det är inte så konstigt. Det finns så många olika vackra platser och landskap att se, och det vill man bara inte missa. Många människor åker utomlands bara för att sola och bada på ett hotell vilket också kan vara en fantastisk upplevelse, men om du känner att du vill utforska och äventyra lite mer så kan det vara värt att hänga med på en vandringsresa, speciellt om du också gillar att vara aktiv.

Vandramera är ett företag som arrangerar vandringsresor till ställen med läcker natur och som inte är alltför påverkade av turism. Det är inte svårt att hitta resmål som har några stycken bra vandringar, men Vandramera fokuserar på att hitta destinationer som har många riktigt bra vandringar för att vandringsresorna ska bli så bra och intressanta som möjligt. En vandringsresa med Vandramera sker i små grupper om 12-18 personer, vilket gör att det skapas en liten gemenskap där man kan lära känna varandra medan man upplever något nytt tillsammans. På resorna följer det också med en lokal guide som berättar om naturen, kulturen och historian bakom stället så att man kan lära sig något nytt under resan.

Vandrameras planer just nu är bland annat en vandringsresa till Wales mellan 2-7 juli, en vandringsresa till Färöarna mellan 20-25 juli, och många fler resor till ställen som t.ex Kap Verde, Kreta och Kroatien. Om du är intresserad av att följa med och vandra så kan du besöka Vandramera.se för mer info!

Leave a Comment